Resor

Bussresa

Din bästa bussresa

För att din bussresa ska bli så bra som den kan bli så bör du välja ett bussföretag som lever upp till höga krav om komfort och säkerhet. Hyllinge Buss är ett bussbolag med 32 år i resebranschen. Du kan alltså ha glädje av den erfarenhet som Hyllinge Buss samlade redan då din mormor gav sig ut på äventyr i Europa. Alla dessa år har lagt grunden till de bästa resorna, bekvämaste bussarna och så priser som är konkurrenskraftiga och attraktiva.

Bussresa

Då du inser hur många platser som du kan nå med en bussresa så kan beslutsångest uppstå. Vem vill inte plocka blommor i Alperna, bada på en strand i Kroatien, dricka vin i Italien eller klättra på raukar på Gotland? Allt detta blir möjligt med en bussresa med Hyllinge Buss så det gäller att tänka till och välja det som står längst upp på önskelistan.

Bussresa till solsemestern

Med en bussresa från Hyllinge Buss kan vem som helst få råd med en skön solsemester. Du kliver på bussen i Sverige och stiger av i ett annat land där solen värmer och kastar solkatter på poolens svalkande vatten. Doppa fötterna i saltstänkande skum och glöm allt om vardagen som väntar därhemma. Med en bussresa till solen och stränderna i södra Europa så kan du ladda upp batterierna och återfå lusten och kreativiteten.

Man ska heller inte glömma bort att en bussresa med familj och vänner är en upplevelse i sig. Då man reser mot sol och bad så ser man även skiftningarna i klimat och miljö passera revy utanför rutan på ett mycket spännande sätt. Vägen till solbadandet innebär förstås också pauser på unika platser.

Weekendpaket

Nu behöver man inte ta en bussresa till södra Europa för att få uppleva något annorlunda och skönt. Många svenska och europeiska städer, som ligger på några timmars avstånd med en bussresa, bjuder på helgevenemang. Beroende på årstid så kan man boka en bussresa för oktoberfest, julmarknad eller varför inte shopping i Budapest? Med moderna bussar så kan Hyllinge Buss anordna bussresor till stora städer på ett bekvämt och smidigt sätt. Du väljer bara destination och aktivitet och sedan bär det av på korta eller långa äventyr.

Upptäck världen med en bussresa

Med Hyllinge Buss kan du upptäcka världen med en enda bussresa. Om du föredrar att kombinera din bussresa med flyg så är det också möjligt. Ta en bussresa till Italien och njut av utsikten. Då semestern är över och du mest vill hem och packa upp alla presenter så flyger du tillbaka. Kom ihåg att packa lätt så att du får med dig alla souvenirer och gåvor på vägen hem!

Hyllinge Buss kan ordna den bussresa som du eftersöker vilket betyder att du i princip kan skräddarsy din egen bussresa. För grupper som skolklasser så kan Hyllinge Buss hjälpa till med hela arrangemanget vilket innebär bussresa, chaufför, boende, måltider och utflykter. Förhoppningsvis så finns det plats för några lyckliga föräldrar, men skulle det inte göra det så är nästa bussresa snart på gång igen!